Gezellig avondje uit

Je kunt je inschrijven via ArtStudioLeiden op een schilderij dat jou persoonlijk aanspreekt. Bovendien zie ik graag dat het schilderen laagdrempelig wordt door alles te regelen zodat jij alleen maar hoeft te genieten. Het maakt het makkelijk om gezellig met een vriend(in) – of gewoon lekker zelf – een avondje te komen schilderen.

Bij ArtStudioLeiden garandeer ik dat iedereen met een leuk schilderij naar huis gaat. Met mijn stap-voor- stap instructie kan iedereen schilderen. Geen ervaring of talent vereist.

Ik hoop je snel te zien op één van de ArtStudioLeiden-avonden. Ik ben ervan overtuigd dat jij trots naar huis zal gaan met jouw eigen, zelfgemaakte schilderij. Kwast in de ene hand, lekker met een kopje koffie/thee. Hét creatieve avondje uit.

Het is ook heel leuk om een workshop aan iemand kado te geven.

Zie de actuele prijs voor een workshop op de Facebookpagina:

www.Facebook.com/Workshopsleiden